Jump to content


If this site has saved you money please feel free to donate a little of the saving


Great value Unlimited Broadband from an award winning provider


Photo

On Clock Area Flashing 'plip Battery' With 'info Spent'


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Samuel1236

Samuel1236

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 28 October 2014 - 06:15 PM

I have a pluriel C3 57 plate, when I turn the ignition lights on on the clock area it flashes up Plip battery then info spent, it does this several times then goes on to the normal clock date and time, ho can I stop this please? Also when I turn ignition lights on the serv Amber light comes on for a while and when you turn engine it goes off, many thanks for your replies
  • 0

#2 paul.h

paul.h

    Moderator

  • Validating
  • PipPipPip
  • 6,765 posts
  • Gender:Male

Posted 29 October 2014 - 01:23 AM

Welcome to the forum.

 

It looks as if the message is telling you the remote key battery needs replacing, try your other key to see if it still happens. Have a look in your handbook on how to replace the battery. The service light may be nothing, otherwise it would stay on - again look in your handbook for an explanation.

 

 

I have moved the topic in to a subsection since ones outside do not show after 3 days and are then difficult to find.



#3 Samuel1236

Samuel1236

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 29 October 2014 - 07:23 PM

Thanks a lot pal I will give the other key thing a go
  • 0